zaterdag 13 april 2024
29.3 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
0
(0)

Gelijkspel in eerste Suriname Major League

lees ook ...

American Footballspeler O.J. Simpson overleden

De 76-jarige voormalig American Footballspeler O. J. Simpson is woensdag aan kanker overleden. O.J.Simpson heeft in zijn actieve sportcarriere gespeeld voor de Buffalo Bills en de San Francisco...

In een goed bezette Dr. Ir. Franklin Essed stadion hebben  Robinhood en Transvaal het op een 1-1 gelijkspel gehouden in de openingswedstrijd van de Suriname Major League Soccer.

De Suriname Major League Soccer  is vrijdagavond op prachtige wijze van start gegaan in het Dr. Ir. Franklin Essed stadion. Het was stadion was uitverkocht. Het openingsprogramma is heel goed in elkaar gezet. Jammer voor het boegeroe richting de President van de Republiek Suriname  tijdens en na de aftrap van de wedstrijd. Er is door de organisatie niets aan het oteval overgelaten om het publiek niet alleen te laten genieten  goed voetbal maar ook was er gezorgd voor goede entertaiment.

De spanning was duidelijk te snijden toe beide ploegen op het veld verschenen. Duidelijk was ook te zien de zenuwachtigheid bij de spelers aan het begin van de wedstrijd,  het is niet een gewone wedstrijd maar de 1ste wedstrijd in de prof competitie van Suriname en wel de Suriname Major League Soccer. Naarmate de wedstrijd vorderde zagen we dat de spelers in hun spel kwamen, vooral de spelers van Robinhood die aanval op aanval uitvoerden op het doel van Transvaal totdat Jamilho Rigters vanuit een afstand schot de keeper van Transvaal het nakijken gaf en niet alleen het 1ste doelpunt scoorde in de Suriname Major League, maar de geschiedenis ingaat die als 1ste wist te scoren voo Robinhood in de S.M.L. Transvaal vocht zich terug in de wedstrijd en het tegen doelpunt kwam dan ook. Beide ploegen hebben genoeg kansen gehad maar de stand bleef 1-1. Het publiek heeft genoten van een heel goede wedstrijd. Het  1-1 lijkt toch wel  de juiste eindstand te zijn van deze wedstrijd.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportGelijkspel in eerste Suriname Major League