woensdag 7 december 2022
27.1 C
Paramaribo
4.3 C
Amsterdam
0
(0)

Gehavend 76ers winnen van Milwaukee Bucks in de NBA

lees ook ...

Spelers Brazilie dragen overwinning op aan voetballegende Pe...

De nationale voetbalselectie van Brazilie maakte reeds in de eerste helft korte metten met Zuid-Korea en scoorde vier doelpunten. De ploeg van Zuid- Korea had in de 1ste helft niets in te brokelen ...

De Philadelphia 76ers die geteisterd wordt door vele blessures heeft vrijdagavond een 13 punten achterstand  tegen Milwaukee Bucks weten om te zetten in een 110-102 overwinning.

Gezien de toename van geblesseerde spelers bij de 76ers heeft coach Doc Rivers andere spelers nodig die de ploeg tijdens lastige wedstrijden bij de hand kunnen nemen.Na een achterstand van 13 punten was het Joel Embijd die een belangrijke rol vervulde in de wedstrijd tegen de Bucks.Embijd was vrijdagavond de absolute uitblinker met 32 punten, 11 rebounds en acht assists en leidde hij zo zijn ploeg naar een 110-102 overwinning op de Milwaukee Bucks.Hij is zo goed nu zei Coach Doc Rivers over Emijd, we vertelden hem precies wat we wilden dat hij moest doen  in de laatste zes minuten van de wedstrijd.

De La Lakers die een slechte start kennen in de NBA, wonnen vrijdagavond pas hun 2de thuiswedstrijd, ze wonnen van de Detroit Pisons met 128 -121.Anthony Davis scoorde 38 punten en pakte 16 rebounds.De Lakers speelden nog steeds zonder de geblesseerde Lebron James.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportGehavend 76ers winnen van Milwaukee Bucks in de NBA