dinsdag 26 september 2023
29.2 C
Paramaribo
14.7 C
Amsterdam
5
(1)

Geen Worldcup 2026 voor Lionel Messi

lees ook ...

Blessure Frenkie de Jong domper voor Barcelona en Oranje

Frenkie de Jong moest na iets meer dan dertig minuten spelen  in de LA Liga wedstrijd van Barcelona tegen Celta de Viga geblesseerd het veld verlaten. Frenkie de Jong, die kort voor de blessure een...

De 35-jarige Argentijnse international en Wereldkampioen Lionel Messi ziet zichzelf niet uitkomen voor Argentinie tijdens het Wereldkampioenschap voetbal die in de USA Mexico en Canada gehouden zal worden.

Lionel Messi  arriveerde afgelopen zaterdag met zijn  prive vliegtuig in China voor de  vriendschappelijke wedstrijd tussen Argentinie en Australie op 15 juni in China.  Messi werd echter staande gehouden op de airport van  China omdat hij niet over een visum  beschikte om China binnen  te komen. Messi reside met zijn Spaans passport en volgens de regels moeten mensen afkomstig uit Spanje een visum voor toeĺating bij zich hebben. Vanwege de taal barriere kon Messi  de vreemdelingen dienst niet te woord staan.Gelukkig door tussenkomst van Ambassade personeel van Spanje in China mocht hij uiteindelijk het land binnen.

 

Maandag stond Messi  een interview af aan een Chinees Televisie station waarin hij aangaf dat het winnen van de  Ballon do Oro  voor hem niet meer belangrijk is , ook gezien mijn leeftijd nu.De wereldbeker ontbrak in mijn prijzen kast en die heb ik nu.Als ik weer gekozen wordt als winnaar van de Ballon do Oro  dan is het welcome.

Ik zie mezelf niet in het elftal van  Argentinie in 2026 tijdens de  Worldcup,  ik ben dan intussen tijd 39 jaar oud.Neen geen leeftijd voor mij om op het veld te staan.Ik zit liever op de tribune tegen die tijd om te genieten van de wedstrijden van Argentinie.

Ik ben erg blij voor  Pep Guardiola  voor het winnen van de  Championsleague met Manchester City,  hij is voor mij de beste trainer onder wie ik gevoetbald hebt.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportGeen Worldcup 2026 voor Lionel Messi