dinsdag 31 januari 2023
22.7 C
Paramaribo
6.3 C
Amsterdam
0
(0)

Geen WK2022 voor Egypte en Nigeria

lees ook ...

Orlando Magic brengt einde aan overwinningsreeks van de Bost...

De ploeg van de Orlando Magic heeft maandagavond middels een 113-98 overwinning in de NBA een eind gebracht aan de overwinningsreeks van de beste ploeg totnutoe in de NBA de Boston Celtics. Na 9 ov...

Sterspeler van Egypte en Liverpool Mohammed Salah wist zijn penalty niet verzilveren en daardoor ligt Egypte eruit

Het was uitgerekend  Mohammed Salah die in de eerste wedstrijd Egypte toen een 1-0 overwinning bezorgde, in de 2de wedstrijd was het juist dezelfde Mohammed Salah die zijn penalty niet wist te benutten en dat kostte Egypte een plaats in Qatar.Senegal betrad het speelveld met een moeilijke opdracht en   datwas de wedstrijd  winnen en zich plaatsten voor Qatar 2022.In een uitverkocht Diamniado Olympisch stadion wist Senegal  de wedstrijd met 1-0 te winnen, aangezien  Egypte de eerste wedstrijd ook met 1-0 had gewonnen .Het nemen van de penalty’s na  de 90minuten . Hierin was Senegal beter en plaatste zich daardoor voor Wk2022 in Qatar.

In de andere wedstrijd wist Ghana zich een plek te verzekeren in Qatar. De wedstrijd tegen  Nigeria  eindigde in een 1-1 gelijke stand, aangezien de eerste in een 0-0 stand eindigde, gaat volgens de regel van uit doelpunten  Ghana naar Qatar.Vrijdag hebben we de loting van WK2022 in Qatar.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportGeen WK2022 voor Egypte en Nigeria