zaterdag 20 april 2024
25 C
Paramaribo
6.3 C
Amsterdam
0
(0)

Geen WK2022 voor Egypte en Nigeria

lees ook ...

Suriname wint laatste groepswedstrijd in Nicaraqua

De Nationale zaalvoetbalselectie van Suriname die meedoet aan de Concacaf Futsal ChampionshipĀ  die in Nicaraqua gehouden heeft de laatste groepswedstrijd met 4-0 van Haiti gewonnen. De zaalvoet...

Sterspeler van Egypte en Liverpool Mohammed Salah wist zijn penalty niet verzilveren en daardoor ligt Egypte eruit

Het was uitgerekendĀ  Mohammed Salah die in de eerste wedstrijd Egypte toen een 1-0 overwinning bezorgde, in de 2de wedstrijd was het juist dezelfde Mohammed Salah die zijn penalty niet wist te benutten en dat kostte Egypte een plaats in Qatar.Senegal betrad het speelveld met een moeilijke opdracht enĀ  Ā datwas de wedstrijdĀ  winnen en zich plaatsten voor Qatar 2022.In een uitverkocht Diamniado Olympisch stadion wist SenegalĀ  de wedstrijd met 1-0 te winnen, aangezienĀ  Egypte de eerste wedstrijd ook met 1-0 had gewonnen .Het nemen van de penalty’s naĀ  de 90minuten . Hierin was Senegal beter en plaatste zich daardoor voor Wk2022 in Qatar.

In de andere wedstrijd wist Ghana zich een plek te verzekeren in Qatar. De wedstrijd tegenĀ  NigeriaĀ  eindigde in een 1-1 gelijke stand, aangezien de eerste in een 0-0 stand eindigde, gaat volgens de regel van uit doelpuntenĀ  Ghana naar Qatar.Vrijdag hebben we de loting van WK2022 in Qatar.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws Ā»

meest gelezen

HomeSportGeen WK2022 voor Egypte en Nigeria