dinsdag 23 april 2024
30 C
Paramaribo
9.3 C
Amsterdam
5
(1)

Geen WK voor Gravenberch, Rensch en Brobbey

lees ook ...

Blessure Frenkie de Jong valt mee

De 26-jarige speler van FC Barcelona en Nederlandsinternational Frenkie de Jong raakte zondag in de eerste helft van de wedstrijd tussen Real Madrid en Barcelona geblesseerd aan zijn enkel en verliet ...

De selectie van het Nederlands elftal voor het komende WK is bekend gemaakt in een pers conferentie door bondscoach Louis van Gaal. Gravenberch, Rensch en Brobbey behoren niet tot de WK Selectie die zullen afreizen naar Quatar.

In totaal zijn dertien spelers afgevallen uit de 39-koppige voorselectie. Van Gaal mag met maximaal 26 op pad voor het WK in Qatar. De afvallers zijn Ryan Gravenberch, Brian Brobbey, Devyne Rensch, Arnaut Danjuma,Donyell Malen, Guus Til,Micky van de Ven,Jasper Cillessen,Mark Flekken, Pascal Struijk, Sven Botman,Jordy Clasie, en Mitchel Bakker.

De spelers die niet mee gaan zijn persoonlijk met een telefoontje van de bondscoach Louis van Gaal op de hoogte gesteld.

Opvallende namen die zich wel mogen opmaken voor het WK in Quatar zijn Xavi Simons (PSV) en Jeremie Frimpong (Bayer Leverkusen).

In totaal moesten er dertien spelers afvallen uit de 39-koppige voorselectie.  Van Gaal mag met maximaal 26 spelers meenemen naar het WK in Qatar.

Jeremie Frimpong (Bayer Leverkusen)  en   Xavi Simons (PSV)

 

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportGeen WK voor Gravenberch, Rensch en Brobbey