zondag 27 november 2022
27.6 C
Paramaribo
7.1 C
Amsterdam
5
(1)

Geen WK voor Gravenberch, Rensch en Brobbey

lees ook ...

WK 2022 UPDATE: Brazilie neemt in 2de helft afstand van Serv...

Uitgerekend de man die vorige maand nog huilend het veld verliet in de wedstrijd tussen Tottenhamhotspur en New Castle United Richarlison die beide doelpunten scoort voor Brailie tegen Servie. Rich...

De selectie van het Nederlands elftal voor het komende WK is bekend gemaakt in een pers conferentie door bondscoach Louis van Gaal. Gravenberch, Rensch en Brobbey behoren niet tot de WK Selectie die zullen afreizen naar Quatar.

In totaal zijn dertien spelers afgevallen uit de 39-koppige voorselectie. Van Gaal mag met maximaal 26 op pad voor het WK in Qatar. De afvallers zijn Ryan Gravenberch, Brian Brobbey, Devyne Rensch, Arnaut Danjuma,Donyell Malen, Guus Til,Micky van de Ven,Jasper Cillessen,Mark Flekken, Pascal Struijk, Sven Botman,Jordy Clasie, en Mitchel Bakker.

De spelers die niet mee gaan zijn persoonlijk met een telefoontje van de bondscoach Louis van Gaal op de hoogte gesteld.

Opvallende namen die zich wel mogen opmaken voor het WK in Quatar zijn Xavi Simons (PSV) en Jeremie Frimpong (Bayer Leverkusen).

In totaal moesten er dertien spelers afvallen uit de 39-koppige voorselectie.  Van Gaal mag met maximaal 26 spelers meenemen naar het WK in Qatar.

Jeremie Frimpong (Bayer Leverkusen)  en   Xavi Simons (PSV)

 

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportGeen WK voor Gravenberch, Rensch en Brobbey