dinsdag 7 februari 2023
23.8 C
Paramaribo
3.2 C
Amsterdam
0
(0)

Geen verrassende uitslagen laatste championsleague groepswedstrijden

lees ook ...

Real Madrid blijft Barcelona op de hielen volgen in de La L...

De ploeg van Real Madrid wist donderdagmiddag pas in de tweede helft Valencia van zich af te schudden in de competitie wedstrijd van de LA Liga. Valencia maakte het Real Madrid heel moeilijk in de ...

 

Zoals verwacht hebben Ajax, Real Madrid en Liverpool zich weten te plaatsen voor de Knockout fase.

In de Johan Cruijff  Arena  had Ajax het niet zo moeilijk tegen het portugese Sporting Lissabon. Ajax won verdiend met 4-2 en is daardoor de eerste Nederlandse club die alle wedstrijden in de groepsronde gewonnen heeft.

Ateltico Madrid die een overwinning nodig had om zich te kunnen plaatsten voor de Knockout fase had het heel lastig tegen  FC Porto. Reeds na 13 minuten spelen werd Luis Suarez  vervangen vanwege een lastige blessure.  Atletico Madrid putte kracht uit het vroegtijdig uitvallen van  Suarez  en  won met 3-1 van FC Porto.

ACMilan moest winnen van Liverpool, zij scoorden ook eerst, maar konden de 1-0 voorsprong niet tot het einde volhouden en verloren alsnog met 1-2 van Liverpool. AC Milan  eindigt  als laatste in hun  poule.

Real  Madrid domineerde vanaf het begin de wedstrijd tegen het italiaanse Intermilan , het werd een 2-0 overwinning van Real Madrid, die hierdoor als groepswinnaar zich weet te plaatsen voor de knock out fase.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportGeen verrassende uitslagen laatste championsleague groepswedstrijden