woensdag 21 februari 2024
32 C
Paramaribo
9 C
Amsterdam
0
(0)

Geen terugkeer in de Ere-divisie voor Jean-Paul Boetius

lees ook ...

NATIO Suriname speelt oefen interlandwedstrijden in Nederlan...

De Nationale  senioren voetbalselectie van Suriname speelt in de maand maart twee oefen interland wedstrijden in Nederland. NATIO Suriname zit vanaf bondscoach Aron Winter zijn contract niet werd v...

De 29-jarige aanvaller met een Surinaams roots Jean -Paul Boetius heeft een mogelijke terugkeer in de Ere-divisie uit zijn hoofd gezet na een poosje bij Sparta Ritterdam te hebben getraind.

De terugkeer van Jean -Paul Boetius op de Nederlandse velden behoort nu definitief tot het verleden. Jean -Paul kijkt liever uit naar een buitenlands avontuur.. Jean-Paul trainde sinds oktober vorig jaar met de Rotterdamse club. De aanvaller annex  middenvelder benadrukte dat een samenwerking niet de intentiewas, maar al gauw bleek dat aan de kant van Sparta wel interesse aanwezig om de speler aan te trekken.In de maand december van 2023 kwam er een gesprek opgaan tussen Jean- Paul en Sparta over een mogelijk contract. Sparta hoopte zo op een ja-woord van de speler die maar niet kwam. De voormalige Feyenoorder gaat liever voor een buitenlands avontuur.

De ploeg van Sparta vertrok daarom ook zonder Jean- Paul naar hun trainingskamp in Spanje en rekent ook niet meer op de komst van Jean-Paul. Jean- Paul zit zonder club sinds zijn vertrek bij de Duitse club Hertha BSC, waarmee hij degradeerde uit de Duitse Competitie. Eerder speelde hij voor FSV Mainz.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportGeen terugkeer in de Ere-divisie voor Jean-Paul Boetius