zaterdag 25 mei 2024
30 C
Paramaribo
14.9 C
Amsterdam
0
(0)

” Geen sprake van” zegt Seedorf over een mogelijke terugkeer bij Ajax

lees ook ...

NBA Play-offs. Indiana Pacers dwingt game 7 af van Knicks

In de play-offs van de NBA  heeft Indiana Pacers een zevende wedstrijd afgedwongen door vrijdagavond game six te  winnen van New York Knicks met 116-103. De overwinning was broodnodig voor de Pacer...

Ondanks zijn oude club momenteel in brand staat ziet Clarence Seedorf geen heil in een mogelijke terugkeer naar Ajax.

 

” In de naaste komst misschien maar nu niet ” zegt Clarence Seedorf, de oud- middenvelder van Ajax. De club staat  momenteel in brand. John Van ’t Schip stapt op als coach, Kroes wordt ontheven. Er wordt verwacht dat nog meer koppen zullen rollen bij Ajax de komende weken.Patrick Kluivert die momenteel zonder club zit heeft zijn hulp aangeboden. In Spanje verscheen gisteren in een sportblad dat Ajax lonkt richting de coach van Barcelona Xavi Hernandez en nu wordt ook nog de naam van Jordi Cruijff genoemd.

Nadat Alex Kroes dinsdag geschorst werd door Ajax, wordt er volop gespeculeerd over wie de nieuwe CEO van de Amsterdammers moet worden. De club is naarstig opzoek  naar een nieuwe technisch direteur en een nieuwe trainer. Seedorf zegt Ajax nog op de voet te volgen.” De algemene informatie, wedstrijden, zeker weten. Ik ben opgegroeid binnen Aajx, dus alles wat er gebeurt bij de club, dat volg ik ”  zegt de oud- middenvelder van Ajax Clarence Seedorf.

 

 

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport'' Geen sprake van" zegt Seedorf over een mogelijke terugkeer bij Ajax