donderdag 30 mei 2024
27 C
Paramaribo
16.1 C
Amsterdam
0
(0)

Geen speelsters voor Spaanse vrouwenselectie

lees ook ...

Lionel Messi verliest voor het eerst na anderhalf jaar een w...

Inter Miami heeft zichzelf  woensdagavond geen goede dienst bewezen door met 1-3 te verliezen van Atlanta United in de MLS  competitie. De koploper van de Eastern Conferece verloor vrij verrass...

Ongeveer 41 speelsters hebben in een brief gericht aan de Spaanse voetbalbond te kennen gegeven onder geen enkele omstandigheid voorlopig uit te komen voor de selectie zolang de secretaris en medewerkers van de persafdeling van de bond hun functie niet neerleggen.

Hoewel de voorzitter van de Spaanse voetbalbond Rubiales zijn functie heeft neergelegd en vrijdag voor  de Spaanse rechtband verscheen en hij de kans kreeg zich te verdedigen en daarbij ontkende hij alle beschuldigingen gericht aan zijn adres. De rechtbank heeft besloten dat Rubiales zolang het proces nog loopt mag hij niet binnen een straal van 500 meter van Jennifer Hermoso komen. Daarnaast mag hij geen enkele vorm van  contactmag zoeken met Jennifer Hermoso.Het zit er dik in dat Rubiales een straf krijgt van vier jaar voor zijn wangedrag.

De Spaanse vrouwenselectie moet  komende week uitkomen tegen Zweden en Zwitserland in Nations League verband. Voor de nieuwe bondscoach Montserrat Tome  is puzzelen geblazen om een selectie samen te stellen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportGeen speelsters voor Spaanse vrouwenselectie