donderdag 30 november 2023
27.6 C
Paramaribo
-0.1 C
Amsterdam
0
(0)

Geen oefeninterland wedstrijden voor NATIO Suriname

lees ook ...

6de plek voor Nederland op FIFA ranglijst

De Nederlandse voetbalselectie van Nederland onder coach Ronald Koeman staat na de uitgegeven wereldranglijst van de FIFA op de 6de plaats. Nederland nestelt zich donderdag op de 6de plaats op de F...

Bondscoach Aron Winter had tijdens de persconferentie na de wedstrijd tegen Grenada angegeven dat NATIO in de maand november graag wat oefenwedstrijden wilde spelen.

De maand november is door de FIFA aangegeven waar landen ook interland wedstrijden mogen spelen, los van de WK kwalificatie wedstrijden. Ook bondscoach Aron Winter had zijn verlangens geuit tijdens de persconferentie na de wedstrijd tegen Grenada. Helaas zal die wens niet in vervulling gaan. Het bekende liedje werd Winter voor gezongen Moni no de en het vinden van  geschikte tegenstanders gaat moeilijk. Is wel erg dat er wel geld is voor andere zaken, maar niet voor de oefen interlands van NATIO.Hoe willen we dan interesse opwekken van spelers die alsnog voor NATIO Suriname willen uitkomen. Opgeven is geen optie, hopelijk dat bondscoach Aron Winter nog in de gelegenheid wordt gesteld een tegenstander te vinden voor het spelen van 1 of 2 interland wedstrijden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportGeen oefeninterland wedstrijden voor NATIO Suriname