maandag 26 februari 2024
33 C
Paramaribo
5 C
Amsterdam
0
(0)

Geen NBA All -Star Game voor Joel Embiid van 76ers

lees ook ...

NATIO Suriname speelt in maart oefen interland in Nederland

Het bestuur van de Surinaamse voetbalbond heeft woensdag op hun website aangegeven dat NATIO Suriname in de maand maart in Nederland een oefen interland speelt tegen Martinique Natio Suriname s...

De sterspeler van de Philadelphia 76ers Joel Embiid zal helaas het komend NBA All-Star weekend aan zich voorbij moeten laten gaan omdat hij aan zijn linkerknie geopereerd zal worden.

De 29-jarige Center Joel Embiid heeft geen andere keus, hij moet onder het mes vanwege een meniscusblessure in zijn linkerknie en dat houdt hem 4 weken aan een kant. Door zijn blessure zal hij de komende NBA All-Star weekend missen die in het weekend van 17 tot 19 februari zal plaatsvinden. Voor de huidige topscorer van de NBA met 35.3 punten per wedstrijd is er dus geen kans om voor de 2de keer in aanmerking te komen voor de MVP Award. De afwezigheid van Embiid en Julias Randle(schouder uit de kom)wordt opgevangen door Atlanta Hawks- point guard Trae Young en Toronto Raptors- forward Scottie Barnes.

De 76ers hebben het dit seizoen vaker moeten doen zonder hun sterspeler Embiid, helaas niet succesvol. Embiid heeft vanwege blessure reeds 15 wedstrijden aan zich voorbij moeten laten gaan.Het leverde hem 4 overwinningen en 11 nederlagen op.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportGeen NBA All -Star Game voor Joel Embiid van 76ers