woensdag 17 juli 2024
32 C
Paramaribo
18.3 C
Amsterdam
3
(2)

”Geen Inter Guyanese Spelen” teleurstelling bij Suriname

lees ook ...

Oranjevrouwen plaatsen zich voor EK2025 in Zwitserland

Het Nationale vrouwenelftal van Nederland heeft zich dinsdag weten te plaatsen voor EK2025 die in Zwitserland gehouden zal worden. De Nederlandse vrouwen  speelden dinsdag 1-1 gelijk tegen Nooo...

Ongeveer een week geleden was er nog een meeting tussen Suriname, Guyana en Frans Guyana over de voortgang van de Inter Guyanese Spelen waarbij alles besproken was alleen het geld moest vrijgemaakt worden om de Spelen te organiseren.

De Inter Guyanese Spelen worden jaarlijks gehouden tussen Suriname, Guyana en Frans Guyana. Deze spelen worden om de beurt gehouden. Dit jaar was het de beurt aan Suriname. Tijdens deze spelen komen de jeudige sporters elkaar tegen op verschillende sportonderdelen zoals voetbal, basketbal, zwemmen, badminton, tafeltennis, volleybal.

Een week geleden was er een meeting tussen Suriname, Guyana en Frans Guyana. De min punten van vorig jaar werden besproken en de positieve zaken zijn meegenomen. Aan het eind van de meeting is toen afgesproken dat de Spelen normaal door zouden gaan in Suriname. Het enig probleem dat de Presidentiele Sportcommissie geld vrij moest maken om deze spelen te doen plaatsen vinden in Suriname. Helaas kwam gisteren het minder prettig nieuws dat de middelen niet vrijgemaakt kunnen worden. De Spelen zijn dus nu van de baan. Wat een klap naturlijk is in het gezicht van de Jeugd, die zich had verheugd met deze spelen. De meisjes voetbalselectie was al in training maar na het nieuws van gisteren zijn de trainingen stopgezet.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport''Geen Inter Guyanese Spelen" teleurstelling bij Suriname