zondag 3 december 2023
31.6 C
Paramaribo
1.1 C
Amsterdam
3
(2)

”Geen Inter Guyanese Spelen” teleurstelling bij Suriname

lees ook ...

SVB zegt samenwerking met Head of Refree op

Het bestuur van de Surinaamse voetbalbond SVB heeft besloten de samenwerking met het hoofd van de Surinaamse arbiters de heer R. Oberg per 1 janauri 2024 op te zeggen en vanaf maandag 27 november geen...

Ongeveer een week geleden was er nog een meeting tussen Suriname, Guyana en Frans Guyana over de voortgang van de Inter Guyanese Spelen waarbij alles besproken was alleen het geld moest vrijgemaakt worden om de Spelen te organiseren.

De Inter Guyanese Spelen worden jaarlijks gehouden tussen Suriname, Guyana en Frans Guyana. Deze spelen worden om de beurt gehouden. Dit jaar was het de beurt aan Suriname. Tijdens deze spelen komen de jeudige sporters elkaar tegen op verschillende sportonderdelen zoals voetbal, basketbal, zwemmen, badminton, tafeltennis, volleybal.

Een week geleden was er een meeting tussen Suriname, Guyana en Frans Guyana. De min punten van vorig jaar werden besproken en de positieve zaken zijn meegenomen. Aan het eind van de meeting is toen afgesproken dat de Spelen normaal door zouden gaan in Suriname. Het enig probleem dat de Presidentiele Sportcommissie geld vrij moest maken om deze spelen te doen plaatsen vinden in Suriname. Helaas kwam gisteren het minder prettig nieuws dat de middelen niet vrijgemaakt kunnen worden. De Spelen zijn dus nu van de baan. Wat een klap naturlijk is in het gezicht van de Jeugd, die zich had verheugd met deze spelen. De meisjes voetbalselectie was al in training maar na het nieuws van gisteren zijn de trainingen stopgezet.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport''Geen Inter Guyanese Spelen" teleurstelling bij Suriname