zaterdag 18 mei 2024
23.4 C
Paramaribo
19.7 C
Amsterdam
0
(0)

Geen finale plek voor InterMiami in Concacaf Championship

lees ook ...

B-elftal Real Madrid luidt kampioensfeest in na overwinning ...

Bij Real Madrid was Antonio Rudiger de enige speler die net als afgelopen woensdag in de halve finale tegen Bayern Mnchen aan de aftrap verscheen tegen Granada in de LA Liga en het B-elftal van Real w...

De 36-jarige Argentijnse international en Wereldkampioen Lionel Messi heeft zijn ploeg Inter Miami  niet kunnen loodsen naar de finale van de Concacaf Championship.

Het sterrenteam van Inter Miami is er niet in geslaagd de halve finale van de Concacaf Champions league te bereiken. In de kwartfinale was de ploeg uit Mexico Monterrey met 3-1 te sterk. De 1ste wedstrijd had de Mexicaanse club al met 2-1 gewonnen. Voor Jordi Alba, die net als de andere sterren Lionel Messi, Sergio Busquets en Luiz Suarez in de basis stond, eindigde de wedstrijd voortijdig. De Spaanse vleugelverdediger kreeg in de 78ste minuut zijn 2de gele kaart.

De andere kwartfinale van de woensdagavond was al in de heenwedstrijd beslist. Het Mexicaanse Pachuca had op bezoek bij Herdiano uit Costa Rica al met 0-5 gewonnen.Thuis deden Oussama Idrissi en zijn ploeggenoten het iets rustiger en hielden het op een 2-1 overwinning.Door de winst van Pachuca en Monterry zijn er nog 3 Mexicaanse kanshebbers op de eindzege in de Championship. De 3de is de club America, dat zich dinsdagavond ten koste van New Enland Revolution uit de USA plaatste voor de halve finale. Robinhood uit Suriname werd eerder ook al uitgeschakeld in dit tournooi.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportGeen finale plek voor InterMiami in Concacaf Championship