woensdag 24 april 2024
32 C
Paramaribo
7 C
Amsterdam
0
(0)

“Geen draagvlak en support van de club” dan bedank ik zegt Van Nistelrooy

lees ook ...

Blessure Frenkie de Jong valt mee

De 26-jarige speler van FC Barcelona en Nederlandsinternational Frenkie de Jong raakte zondag in de eerste helft van de wedstrijd tussen Real Madrid en Barcelona geblesseerd aan zijn enkel en verliet ...

De 46-jarige Ruud van Nistelrooy trainer van PSV  heeft woensdagochtend de handdoek in de ring gegooid en stopt per direct als trainer bij de club.

VVier dagen voor de belangrijke wedstrijd tussen PSV  en AZ om de bezetting van de 2de plaats in de Eredivisie besluit trainer  Ruud van Nistelrooy de handdoek in de ring te gooien. Het is geen publiek  geheim dat het al weken bottert  tussen Van Nistelrooy en zijn assistenten over de speelwijze van de club en andere technische zaken.Als er geen draagvlak en support vanuit de club naar mij toe is dan rest het mij de eer aan mezelf  te houden en dan per direct  mijn functie  als trainer  neer te leggen.

Natuurlijk  zoals gewend betreurt het bestuur van PSV  het vertrek van  Van Nistelrooy. We bedanken  hem voor alles wat hij bereikt  heeft met de club en wensen hem veel succes verder toe.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport"Geen draagvlak en support van de club" dan bedank ik zegt Van Nistelrooy