woensdag 5 oktober 2022
29 C
Paramaribo
16 C
Amsterdam
0
(0)

Gebroeders Dongo brengen de vp een bezoek

lees ook ...

Cristiano Ronaldo mag in January 2023 vertrekken

De 37-jarige Cristiano Ronaldo  die nog nauwelijks in actie komt voor Manchester United mag van de  club in January 2023 op zoek gaan naar een andere  club Afgelopen zondag was het signaal  naar R...

Vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk is zeer ingenomen met de internationale plek die Suriname langzaam maar zeker verovert binnen de sportwereld. Dat de VP de sport een zeer warm hart toedraagt werd gestaafd door Donovan, Leandro en Shoun Dongo die de vp op maandag 06 september 2021 een bezoek brachten.

De gebroeders bedankten de vp, regering en samenleving hartelijk voor de ondersteuning die aan hun sportcarrière. Trots boden Donovan en Leandro een afschrift van een recent getekend contract voor 02 jaar, voor het boxen zonder gloves. Zij werden gekozen uit een try-out van 120 atleten. Hiermee zijn de gebroeders Dongo de eerste Surinaamse professionele Bare Knuckle fighters.

De gebroeders gaven als presentje een trui aan de vp, met als opschrift ‘BARE KNUCKLES’ en benadrukten de vicepresident  zeer dankbaar te zijn. De vp stelde dat tijdens den wedstrijd het eerste contact goed moet zijn. ‘We gaan voor Knock Out’, was het zelfverzekerd antwoord.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportGebroeders Dongo brengen de vp een bezoek