dinsdag 27 februari 2024
31 C
Paramaribo
4 C
Amsterdam
0
(0)

Geblesseerde Raphiha pas in februari weer in actie

lees ook ...

NATIO Suriname speelt in maart oefen interland in Nederland

Het bestuur van de Surinaamse voetbalbond heeft woensdag op hun website aangegeven dat NATIO Suriname in de maand maart in Nederland een oefen interland speelt tegen Martinique Natio Suriname s...

De Braziliaanse international Raphinha die in de halve finale van de Spaanse Super Cup geblesseerde raakte zal pas in februari in actie komen voor zijn ploeg Barcelona.

In de 40ste minuut van de 1ste helft van de 1/2 finale wedstrijd van de Spaanse Super in Saudi- Arabie tussen Barcelona en Osasuna raakte Raphinha geblesseerd. De medische test heeft vrijdag uitgewezen dat hij weer last heeft van een oude hamstring blessure. Raphinha zal zondag niet in actie kunnen komen voor Barcelona in de finale van de Spaanse Super Copa tegen Real Madrid.

Vorig jaar september raakte hij ookal geblesseerd tijdens de Championsleague ontmoeting tussen Barcelona en Antwerp FC. Raphinha kwam dit seizoen vooralsnog 20 keer in actie voor Barcelona. De Braziliaanse international verruilde Leeds United in 2022 voor een bedrag van 58 miljoen euro voor Barcelona.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportGeblesseerde Raphiha pas in februari weer in actie