maandag 11 december 2023
26.1 C
Paramaribo
9.7 C
Amsterdam
0
(0)

Gareth Bale vindt nieuwe club

lees ook ...

Girona legt tekort komingen Barcelona bloot.

De klassier in de Spaanse competitie LA Liga tussen  Barcelona en Girona zondagmiddag werd een vernedering voor de huidige kampioen van Spanje Barcelona want Girona won overtuigend met 4-2. Gir...

De 32-jarige Gareth Bale wiens contract niet verlengd wordt bij Real Madrid heeft zaterdag een contract van een jaar getekend bij Los Angeles FC in de MLS

Bale die 8 jaren gespeeld heeft voor Real Madrid in de La Liga en in 2013 via Tottenhamhotspur voor een bedrag van 90,9 miljoen euro bij RealMadrid terecht kwam en in 258 wedstrijden 106 keer scoorde en 76 assists gaf,3 keer met Madrid kampioen werd van de La Liga en 5 keer winnaar van de Championsleague.

Bale die de laatste jaren vaker in aanvaring kwam met de toenmalige coach Zidane en onder Carlo Ancelottie ook weinig tot spelen kwam en zijn contract niet zag verlengen nam na de gewonnen Championsleague finale afscheid van Real Madrid.

Alhoewel er voldoende belangstelling was van Cardiff City,Nothingham Forest en Tottenhamhotspur koos Bale uiteindelijk voor een avontuur in de USA.

Bale zal samen met de nationale selectie van Wales aanwezig zijn in QATAR tijdens het wereldkampioenschap voetbal 2022.Wales was voor het laatst in 1958 aanwezig tijdens een WK waar ze reeds in de 1ste ronde werden uitgeschakeld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportGareth Bale vindt nieuwe club