woensdag 19 juni 2024
25 C
Paramaribo
17.5 C
Amsterdam
0
(0)

Gabi Milito oud Barcelona speler gaat ver buiten zijn boekje

lees ook ...

Paris 2024/ Novak Djokovic toch nog naar de Olympische Spel...

Het Servisch Olympisch comite kwam dinsdag met geweldig nieuws dat tennisser Novak Djokovic namens Servie zal deelnemen aan de Olympische Spelen die volgend maan in Parijs van start gaan. Novak...

Gabi Milito was het tijdens de wedstrijd tussen Argentios Juniors en Cordoba niet eens met een beslissing van de arbiter en nam toen het hef in eigen handen  tijdens de rust en uitte toen duidelijk zijn frustratie

Facundo Gareca een lid van de technische staf van Cordoba reageerde op het gedrag van Milito en moest het toen ontgelden met een vuistslag in zijn gezicht en de twee raakten in een gevecht gewikkeld waarbij de politie aan te pas moest komen en de twee vechtersbazen uit elkaar haalde.

Arbiter Silvio Trucco besloot toen beide heren weg te sturen van het veld en dat gooide nog meer olie op het vuur en Milito was toen zichzelve niet meer en  ging Gareca weer te lijf en diende hem van enkele vuistslagen . Milito werd daarna het stadion uitgezet door de aanwezige politie en overgebracht naar het politie bureau waar hij zijn verhaal verder mocht vertellen en ook nog de nacht daar doorbracht.

Volgens ingewijden kan Milito  rekenen op een straf waarbij hij voor een langere periode  geen wedstrijden mag bezoeken in geen enkele stadion in Argentinie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportGabi Milito oud Barcelona speler gaat ver buiten zijn boekje