zaterdag 28 januari 2023
22.2 C
Paramaribo
2 C
Amsterdam
1
(1)

Frenkie de Jong ziet geen heil in vertrek bij Barcelona

lees ook ...

Bondscoach kroatie Zlatko Dalic bedankt voor functie bij Aja...

Ajax is opzoek naar een nieuwe coach beland bij de coach van Kroatie die helaas het aanbod van Ajax heeft afgewezen om coach van Ajax te worden. Ajax heeft sedert het ontslag van Alfred Schreuder z...

Het is geen geheim meer dat Barcelona Frenkie de Jong wilt verkopen aan Manchester United.De Jong weigert te vertrekken.

Coach Xavi Hernandez heeft de afgelopen dagen weer bevestigd dat De Jong ook het komend seizoen in zijn plannen voor komt.De Jong moet vanwege de financiele positie van de club vertrekken.Volgens een overeenkomst met het vorig bestuur zal in 2023 het salaris van De Jong flink de lucht ingaan en dat kan het huidig bestuur zich niet permiteren.

Volgens de huidige ClubPresident La Porta heeft De Jong in de afgelopen 3 jaren ook niet het niveau gehaald dat van hem verwacht werd en de transfer van De Jong naar Manchester United zal ervoor zorgen dat de club nieuwe spelers kan inschrijven voor het komend seizoen.

Terwijl beide clubs een overeenstemming hebben bereikt over het transferbedrag weigert De Jong tot een persoonlijk akkoord te komen met Manchester United.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportFrenkie de Jong ziet geen heil in vertrek bij Barcelona