woensdag 21 februari 2024
23 C
Paramaribo
9.2 C
Amsterdam
1
(1)

Frenkie de Jong voor het eerst vader geworden

lees ook ...

Bondscoach Koeman op bezoek bij Wijnaldum in Saudi- Arabie

De Bondscoach van Nederlandselftal Ronald Koeman heeft eindelijk een bezoek gebracht aan Georgino Wijnaldum in Saudi- Arabie dit in het kader van het samenstellen van de EK selectie voor het Europees ...

De 26-jarige middenvelder van Barcelona en de Nationale selectie van Nederland  Frenkie de Jong is dinsdag 21 november vader geworden van een flinke jongen.

Frenkie de Jong ontbrak dinsdag op de training van Barcelona en dat had dit keer een speciale reden, omdat Frenkie de bevalling van zijn vrouw en 1ste kind wilde meemaken. Frenkie de Jong is herstellende van een blessure die hij opliep in de maand september. De afgelopen dagen heeft Frenkie flink getraind met de selectie van Barcelona en het zit er dik in dat hij groenlicht krijgt van de medische staf van Barcelona om op 25 november tegen Rayo Vallecano zijn rentree te maken.

De geboortedag van zijn 1ste kind op 21 november is voor Frenkie heel bijzonder. Bij Barcelona speelt hij met rugnummer 21 als ode aan zijn overleden Opa, wiens jaardag ook 21 november was.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportFrenkie de Jong voor het eerst vader geworden