donderdag 28 september 2023
33.1 C
Paramaribo
18.9 C
Amsterdam
0
(0)

Frenkie de Jong vierde captain bij Barcelona

lees ook ...

Max Verstappen wint overtuigend Grandprix Japan

Formule 1 Wereldkampioen de Nederlander Max Verstappen heeft zondagochtend op overtuigende wijze de Granprix van Japan op zijn naam geschreven. Max Verstappen, de huidige Formule 1 Wereldkampio...

De 26-jarige Nederlandse international  Frenkie de Jong  zal het komend seizoen ook de aanvoerdersband dragen bij Barcelona.

Barcelona heeft het komend seizoen  vier aanvoerders  aangewezen. De 1ste aanvoerder is Sergio Roberto daarna Ter Stegen,  Ronald Araujo en Frenkie de Jong. Sergio Roberto  neemt de aanvoerdersband over van Sergio Busquets die het 2 jaar geleden overnam  van Lionel Messi. De aanstelling geschiedde in samenspraak met de spelers groep. Roberto Lewandowski stond ook op de lijst maar er is ervoor gekozen om spelers die al een hele tijd in het team zijn de gelegenheid te geven.

De keuze van Frenkie de Jong  is een signaal naar Manchester United en City dat Frenkie de Jong  zijn contract uitdient bij Barcelona. Beide clubs  bleken interesse te hebben in een transfer van Frenkie de Jong.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportFrenkie de Jong vierde captain bij Barcelona