maandag 24 juni 2024
26.6 C
Paramaribo
24.8 C
Amsterdam
0
(0)

Frenkie de Jong verloofd op de bergen

lees ook ...

EK2024/ Kylian Mbappe met witte pleister bij training Frankr...

De spits van de Nationale selectie van Frankrijk Kylian Mbappe die in de eerste wedstrijd van Frankrijk zijn neus brak verscheen woensdag op d training met een paar pleisters op zijn neus. De n...

RDe 24-jarige middenvelder van Barcelona en het Nederlandselftal Frenkie de Jong maakt een goede start op 1 juli door zich te verloven met zijn vriendin Mikky Klemeney

Frenkie en Mikky leerden elkaar kennen op de middelbare school.Mikky doet ook aan sport en wel veldhockey.Frenkie staat verder ook op het punt een beslissing te nemen in zijn voetbalcarriere.

Frenkie de Jong die goede resultaten boekte met Ajax en daarna naar Barcelona vertrok en reeds 3 jaren speelt voor Barcelona heeft een prachtige en uitdagende aanbieding van Manchester United op zak.De clubs hebben elkaar reeds gevonden betreffende het transferbedrag het wachten is op het besluit van Frenkie de Jong.

Frenkie zelfs wil graag nog bij Barcelona blijven maar vanwege de moeilijke finaciele situatie van Barcelona is een vertrek van Frenki beter voor beide partijen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportFrenkie de Jong verloofd op de bergen