maandag 15 augustus 2022
28.7 C
Paramaribo
24.8 C
Amsterdam
0
(0)

Frenkie de Jong verloofd op de bergen

lees ook ...

Het blijft onrustig in Barcelona

Het bestuur van de Spaanse ploeg Barcelona heeft  dinsdag voor vierde keer de economy lever geactiveerd zodat een bedrag van 100 miljoen Euro vrij komt om de nieuwe spelers voor zaterdag in de La Liga...

RDe 24-jarige middenvelder van Barcelona en het Nederlandselftal Frenkie de Jong maakt een goede start op 1 juli door zich te verloven met zijn vriendin Mikky Klemeney

Frenkie en Mikky leerden elkaar kennen op de middelbare school.Mikky doet ook aan sport en wel veldhockey.Frenkie staat verder ook op het punt een beslissing te nemen in zijn voetbalcarriere.

Frenkie de Jong die goede resultaten boekte met Ajax en daarna naar Barcelona vertrok en reeds 3 jaren speelt voor Barcelona heeft een prachtige en uitdagende aanbieding van Manchester United op zak.De clubs hebben elkaar reeds gevonden betreffende het transferbedrag het wachten is op het besluit van Frenkie de Jong.

Frenkie zelfs wil graag nog bij Barcelona blijven maar vanwege de moeilijke finaciele situatie van Barcelona is een vertrek van Frenki beter voor beide partijen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportFrenkie de Jong verloofd op de bergen