maandag 5 december 2022
23.8 C
Paramaribo
4.2 C
Amsterdam
4
(1)

Frenkie de Jong verkast naar Engeland

lees ook ...

WK2022 UPDATE: Belgie uitgeschakeld

De Rode Duivels Belgie hebben de vele kansen in de tweede helft niet weten te plaatsen voor de achtste finale en speelden 0-0 gelijk tegen Kroatie. Een zeer spannende wedstrijd, waarbij vooral in d...

De 25-jarige middenvelder van het Nederlands elftal en Fc Barcelona is een stap  verwijderd van zijn nieuwe club Manchester United

De onderhandelingen tussen Barcelona en Manchester United over De Jong hebben een vrij gevorderd stadium bereikt,waarbij Barcelona bereidt is om de bod van 60 miljoen euro plus de bonussen te accepteren,waardoor de overgang van Frenkie naar Engeland de komende dagen beklonken kan worden.

Erik ten Hag had nog een laatste goede gesprek met Frenkie.Ook Rafael van de Vaart heeft gevraagd/ongevraagd advies gegeven aan Frenkie,het beste is te kiezen voor Manchester United,daar kan hij in dezelfde positie spelen zoals hij dat doet bij het nederlands elftal.Bij Barcelona zal hij nooit op de positie van Sergio Busquets spelen.

Frenkie de Jong wil graag bij Barcelona blijven,omdat de club meedoet aan de championsleague maar Manchester United niet.De bal ligt nu bij De Jong om ja te zeggen tegen Ten Hag.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportFrenkie de Jong verkast naar Engeland