dinsdag 27 februari 2024
31 C
Paramaribo
4 C
Amsterdam
0
(0)

Frenkie de Jong start rentree met gelijkspel Barcelona

lees ook ...

Oudvoetballer hoort straf van vier en een half jaar tegen zi...

De 39-jarige oudinternational van Brazilie en de Spaanse ploeg Barcelona hoort een straf van vier jaar tegen zich uitspreken in Spanje nadat hij schuldig werd gevonden voor het verkrachten van een jon...

De 26-jarige Nederlandse international Frenkie de Jong startte zijn rentree bij Barcelona met een gelijkspel tegen Rayo Vallecano in de de La Liga zaterdagochtend.

Opvallend bij de rentree van Frenkie de Jong was wel dat hij de aanvoerdersband op had bij afwezigheid van keeper Ter Stegen, die de 1ste aanvoerder bij de club is. Coach Xavi Hernandez liet De Jong de volle 90 minuten spelen, ondanks het De Jong zijn 1ste wedstrijd was na herstel van een enkelblessure.Op bezoek bij Rayo Vallecano lukte het Barcelona na de interland periode niet om de wedstrijd in winst om te zetten en kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

Rayo Vallecano opende in de 1ste helft de score via Unai Lopez. Ondanks de weinige kansen die Barcelona kreeg kwamen ze niet tot scoren en was de ruststand ook ook 1-0 voor Rayo Vallecano. In de 2de helft pleegde coach Xavi een aantal wissels en dat zorgde voor wat meer aanvalskracht bij Barcelona. Uit een voorgetrokken balvan Balde was het Rayo Vallecano verdediger Florian Lejeuene die in eigen doel kopte en zo Barcelona weer in de wedstrijd bracht. Barcelona kreeg daarna nog een aantal goede kansen maar het bleef op een 1-1 gelijkspel. Het is de 5de keer dit seizoen dat Barcelona verliespunten lijdt.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportFrenkie de Jong start rentree met gelijkspel Barcelona