maandag 24 juni 2024
24 C
Paramaribo
22.1 C
Amsterdam
0
(0)

Frenkie de Jong optijd herstelt voor eerste EK wedstrijd Nederland

lees ook ...

EK2024/ Spanje wint moeizaam van Italie

Spanje heeft donderdagmiddag indruk gemaakt in de topper tegen de selectie van Italie en won toch wel moeizaam met 1-0 de wedstrijd dankzij een own goal van Italie. De enige treffer in de wedstrijd...

De Nederlandse international en speler van FC Barcelona Frenkie de Jong is optijd fit voor de eerste EK2024 wedstrijd van het Nederlandseltal op 16 juni in Duitsland.

Een van de belangrijkste  vraagstukken voor bondscoach Ronald Koeman is de volledige fitheid van middenvelder Frenkie de Jong. Woensdag kreeg bondscoach Ronald Koeman goed nieuws van de medische staf van het Nederlandselftal dat het herstel plan van Frenkie de Jong op schema is en mogelijkheid zit erin dat Frenkie de Jong volledig fit is voor de 1ste wedstrijd van het Nederlandselftal op 16 juni tijdens EK2024 in Duitsland.

Bondscoach Koeman zei tijdens de persconferentie in Zeist dat het herstel van de Barcelona middenvelder volgens plan verloopt en verwacht geen terugslag in het proces.” We heeben het idee dat hij rond de 1ste groepswedstrijd fit zal zijn” Ook maakte Ronald Koeman is een korte meeting met de pers dat besloten is Bart Verbruggen tijdens het EK in Duitsland, het doel van Nederalnd zal verdedigen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportFrenkie de Jong optijd herstelt voor eerste EK wedstrijd Nederland