dinsdag 23 juli 2024
31 C
Paramaribo
20.9 C
Amsterdam
0
(0)

Frenkie de Jong op 25 november weer inzetbaar bij Barcelona

lees ook ...

SML/ Intermoengotape behoud zicht op vierde plek play-offs...

De ploeg van Intermengotapoe heeft na het bedanken van trainer Jesron Jeroe de draad weer opgepakt en won het fgelopen weekend overtuigend met 6-0 van Leo- Victor. Spelers en de rest van de staf va...

De 26-jarige Nederlandse international en speler van Barcelona zal als alles verder volgens plan verloopt op 25 november in de uitwedstrijd van Barcelona tegen Rayo Vallecano weer voor Barcelona na een tijd geblesseerd te zijn geweest.

” Hij is op 25 november wanneer we uitkomen tegen Rayo Vallecano weer inzetbaar voor Barcelona” zei coach Xavi zaterdagmiddag op de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd van zondag tegen Deportivo Alaves in de La Liga. De Jong kampt met een enkelblessure die hij eind september opliep. De Jong behoort niet tot  de selectie van Ronald Koeman(Nederland) die op 18 november tegen Ierland en op 21november tegen Gibraltar uitkomt.Mocht Frenkie de Jong inderdaad op 25 november inderdaad terug zijn op het veld, dan zal hij  ongeveer 10 wedstrijden hebben gemist van Barcelona.

Pedri is ‘honderd procent’ fit vertelde Xavi ook nog op de persconferentie, de middenvelder miste een groot deel van de seizoenstart doo een dijbeenblessure en kwam in de laatste 2 wedstrijden ( Real Sociedad, Shakhtar Donetsk) tot een invalbeurt. Barcelona verloor twee van de laatste 3 wedstrijden en kan zich tegen Alaves geen nieuwe uitglijder veroorloven .” We moeten het juiste gevoel weer terugvinden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportFrenkie de Jong op 25 november weer inzetbaar bij Barcelona