maandag 24 juni 2024
24 C
Paramaribo
22.1 C
Amsterdam
5
(1)

Frenkie de Jong meldt zich aan in Barcelona

lees ook ...

UFC 305 Jairzinho ” Bigi Boi” Rozenstruik op 17 ...

Na een mooie overwinning in maart van dit jaar tegen Shamil Gaziev weet Jairzinho " Bigi Boi"  Rozenstruik inmiddels waar zijn volgende uitdaging gaat plaatsvinden. De Surinaamse held zal op 17...

De Nederlandse international en speler van Barcelona heeft zich inmiddels aangemeld in Barcelona en zal maandag weer starten met de training bij Barcelona en de pre- season voorbereiding normaal meemaken

Frenkie de Jong die de afgelopen weken voolop belangstelling geniet van Manchester United en Chelsea heeft eerder aangegeven niet te willen vertrekken bij de club en daardoor is er nu een spanning ontstaan tussen hem en de board van Barcelona.

Dat Frenkie niet weg wil is duidelijk omdat zelfs Ronald Koeman dat eerder heeft aangegeven.Maandag zal Frenkie de Jong een ontmoeting hebben met de board van Barcelona die nu stelt een pay cut of Frenkie mag of moet vertrekken.Dat Barcelona geld nodig heeft is duidelijk.

Clubpresident Laporte heeft eerder aangegeven dat Frenkie niet te koop is,maar zijn woorden worden  in twijfel genomen .

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportFrenkie de Jong meldt zich aan in Barcelona