donderdag 1 december 2022
30 C
Paramaribo
5.3 C
Amsterdam
0
(0)

Frenkie de Jong dwarsboomt transfer

lees ook ...

WK2022UPDATE: Australie voor de tweede keer naar Knock-out f...

De selectie van Australie heeft woensdagmiddag in Qatar voor de tweede keer in een  World Cup geplaatst voor de knock-out fase door met 1-0 te winnen van Denemarken. In de wedstrijd tegen Tunesie w...

De Nederlandse international en speler van Barcelona ziet nog steeds geen heil in een transfer naar Manchester United en geeft er voorkeur aan zijn contract uit te dienen bij Barcelona en wel tot 2026

De 24-jarige middenvelder en zijn zaalwaarnemer hebben aan de board van Barcelona in de meeting van maandag duidelijk aangegeven dat De Jong geen reden  ziet om te vertrekken .Het deert mij niet wat  Barcelona met Manchester United is overeengekomen en ik accepteer ook geen pay-cut.Ik wil gewoon mijn contract uitdienen haalde De Jong scherp aan tijdens de meeting.

De Jong vermoed dat er een hetze is opgezet om alle nederlandse spelers uit het team te gooien.Luuk de Jong is al weg,rest nog De Jong,Depay en Dest.Barcelona wil een overwegend spaans sprekend elftal.

De Jong en zijn zaakwaarnemer zijn inmiddels op de hoogte gesteld van het bedrag van 82 miljoen dat is overeengekomen met Manchester United over de transfer van De Jong.De board van Barcelona heeft aangegeven dat er geen optie is en dat De Jong wordt geboden te vertrekken en dat zaken voor zaterdag opgeklaard moeten zijn.Coach Xavi heeft inmiddels ook aangegeven dat De Jong het komend seizoen niet op veel speelminuten hoeft te rekenen en daarmee is alles al gezegd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportFrenkie de Jong dwarsboomt transfer