(0)

Frankfurt schakelt Barcelona uit in de Europaleague

Romario de Souza Faria haalt zijn voetbalschoenen uit de ij...

De 58-jarige oud- Braziliaans international en speler van Barcelona, Valencia en PSV Romario de Souza Faria heeft gemeend zijn voetbalschoenen uit de ijskast te halen en weer actief tegaan voetballen....

Een veel beter spelend Eintracht Frankfurt  wint  in Camp Nou  met 3-2 van Barcelona in de kwartfinale van de Europaleague

De eerste wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel. Maar in de return ontmoeting in het Camp Nou stadion was het duidelijk te zien dat Frankfurt met maar 1 opdracht gekomen was, winnen in Camp Nou en Barcelona uitschakelen en dat was duidelijk te merken in de twee vroege doelpunten van Frankfurt in de 1ste helft.Dembele die moest zorgen voor de voorzetten vanuit rechts werd vooral in de eerste helft goed onder druk gezet door twee spelers van Frankfurt,  waardoor Barcelona genoodzaakt was aan de linkerkant met Torres de ballen voor het doel te brengen.Bij een aanval  van Barcelona,  stonder er zeker 6 tot 7 man in de verdediging van Frankfurt,  Barcelona probeerde het daarna met de lange ballen, wat ook niet baten.

In de 2de helft mocht Frenkie de Jong invallen, wat ook voor meer aanvalskracht zorgde bij Barcelona  en terwijlBarcelona  naar een tegendoelpunt zocht, was het de verdediging die even in slaap gevallen  was   en het stond 3-0 op het scorebord voor Frankfurt.Memphis Depay en Luuk d Jong kwamen invallen.  Busquets zijn eerste doelpunt werd wegens buitenspel afgekeurd, maar kort daarna was het dezelfde Busquets  die vanuit een afstand het net vond  1-3,  de ingevallen Depay kon nog voor het einde een penalty verzilver en het brengen op 2-3, daarvoor kopte Luuk de Jong nog naast het doel.Na 15 wedstrijden ongeslagen te zijn geweest, verliest Barcelona weer en zijn dus uitgeschakeld in de Europaleague