zaterdag 13 augustus 2022
25.5 C
Paramaribo
18.1 C
Amsterdam
0
(0)

Frank Kessie transfervrij naar Barcelona

lees ook ...

Serena Williams luidt einde tennis carrière in

De 40-jarige Serena Williams  heeft na haar wedstrijd in de 1ste ronde van de Nacional Bank Open aangegeven binnenkort te zullen stoppen met tennissen. Na de gewonnen wedstrijd  in de 1ste ronde va...

De 25-jarige middenvelder van Ivoorkust en voorheen ACMilan Frank Kessie speelt komend seizoen voor Barcelona

Frank Kessie,de middenvelder van ACMilan wins contract op 30 juni afliep en niet verlengd werd verhuisd nu richting La Liga waar hij voor Barcelona zal uitkomen.Maandag maakte Barcelona het wereldkundig bekend dat Kessie een contract voor 3 jaren heeft getekend en woensdag gepresenteerd zal worden als de nieuwe aanwinst van Barcelona.

De afgelopen 3 jaren werd Kessie geprezen als de beste middenvelder in de Serie A.Het afgelopen seizoen werd hij kampioen van Italie met ACMilan.In 2019 kwam hij over van Atalanta Bergamo.Hij scoorde als middenvelder 36 doelpunten in 214 wedstrijden.

Barcelona maakte op maandagochtend ook bekend dat de Deense speler van Chelsea Andreas Christensen een contract tot 2026 heeft getekend.Christensen mocht transfervrij vertrekken bij Chelsea.Donderdag zal hij gepresenteerd aan de supporters van Barcelona.Christensen is een centrale verdediger en 26 jaar oud.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportFrank Kessie transfervrij naar Barcelona