woensdag 24 april 2024
31 C
Paramaribo
5.3 C
Amsterdam
0
(0)

Frank Kessie transfervrij naar Barcelona

lees ook ...

NBA Philadelphia plaatst zich voor de Play-offs

De Philadelphia 76ers heeft zich woensdagavond weten te plaatsen voor de NBA Play-offs door de 105-104 overwinning op Miami Heat. Een nagelbijter wedstrijd heeft de 76ers zich alsnog weten te plaat...

De 25-jarige middenvelder van Ivoorkust en voorheen ACMilan Frank Kessie speelt komend seizoen voor Barcelona

Frank Kessie,de middenvelder van ACMilan wins contract op 30 juni afliep en niet verlengd werd verhuisd nu richting La Liga waar hij voor Barcelona zal uitkomen.Maandag maakte Barcelona het wereldkundig bekend dat Kessie een contract voor 3 jaren heeft getekend en woensdag gepresenteerd zal worden als de nieuwe aanwinst van Barcelona.

De afgelopen 3 jaren werd Kessie geprezen als de beste middenvelder in de Serie A.Het afgelopen seizoen werd hij kampioen van Italie met ACMilan.In 2019 kwam hij over van Atalanta Bergamo.Hij scoorde als middenvelder 36 doelpunten in 214 wedstrijden.

Barcelona maakte op maandagochtend ook bekend dat de Deense speler van Chelsea Andreas Christensen een contract tot 2026 heeft getekend.Christensen mocht transfervrij vertrekken bij Chelsea.Donderdag zal hij gepresenteerd aan de supporters van Barcelona.Christensen is een centrale verdediger en 26 jaar oud.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportFrank Kessie transfervrij naar Barcelona