donderdag 28 maart 2024
29 C
Paramaribo
11.9 C
Amsterdam
0
(0)

Francis Ngannou tekent vechtcontract bij PFL

lees ook ...

Surinaams international Gleofilo Vlijter zet carriere voort ...

De 24-jarige Surinaams international Gleofilo Vlijter gaat voor een nieuw avontuur in zijn voetbal carriere en tekent een contract van een jaar bij de Finse club Vaasan Palloseuro (VPS). '' Ik ...

De voormalige UFC  kampioen Francis Ngannou  heeft eindelijk  een nieuwe organisatie gevonden om voor te vechten de Professional Fighters League (PFL).

De MMA  vechter geboren in Kameroen  Francis Ngannou  was voorheen kampioen in de zwaargewicht divisie  van de UFC maar kon het opgegeven  niet meer vinden met de organisatie omdat hij meer wilde verdienen en vrij wilde zijn in keuze om tegenstanders uit te kiezen,  toen het niet meer lukte heeft hij toen bedankt.

Francis Ngannou zal in 2024 zijn debuut maken bij PFL.Met zijn stap naar de PFL voegt Ngannou  zich bij een lange lijst van vechters die de overstap hebben gemaakt van UFC  naar de PFL. Ngannou  zijn overstap naar PFL  zorgt voor meer uitdagingen, geeft hem meer vrijheid om te vechten waar hij wil,zoals het toegaat in het boksen.

Professional  Fighters League(PFL) is een relatief jonge organisatie die is opgericht in 2018 en die inmiddels al een aardige schare aan top vechters  aan zich heeft weten te binden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportFrancis Ngannou tekent vechtcontract bij PFL