maandag 20 mei 2024
29 C
Paramaribo
16 C
Amsterdam
0
(0)

Francesco Farioli nieuwe trainer Ajax

lees ook ...

Uitblinker Summerville helpt Leeds United aan finale plek

De ploeg van Crysecio Sumkmerville Leeds United heeft zich donderdag door de 4-0 overwinning op Norwich City geplaatst voor de finale van de play-offs om promotie naar Premier League. De ploeg ...

De 35-jarige Francesco Farioli wordt binnenkort voorgesteld als de nieuwe trainer van de Nederlandse club Ajax nadat het bestuur van de club en de trainer een akkoord hebben bereikt.

Nu Ajax en Francesco Farioli een akkoord hebben bereikt, is het nog dat de club van Farioli OGC Nice het eens wordt met Ajax zodat Francesco officieel gespresenteerd kan worden als de nieuwe trainer van Ajax.Technisch Direkteur bij Ajax Alex Kroes is eer onder de indruk van de jonge Italiaan en daardoor heeft de club besloten volop in te zetten op de komst van Francesco. De onderhandelingen met Graham Potter verliepen niet vlot en daarom is dan gekozen voor Francesco Farioli.

De Itlaiaanse trainer heeft een bijzondere weg afgelegd in de voetballerij. Na zijn studies Filosofie en sportwettenschappen kwam hij als keeperstrainer onder de huidige Brighton- trainer Roberto De Zerbi te werken. Daarna ging hetvrij snel met de carriere van de Italiaan en kwam hij toen voor het eerst op eigen benen te staan bij Faith Karagumruk in de Turkse competitie.Na een leerrijke avontuur kwam hij terecht bij zijn huidige club OGC Nice, waar ij vooral indruk maakte met zijn voetbal van achteruit.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportFrancesco Farioli nieuwe trainer Ajax