woensdag 17 april 2024
25 C
Paramaribo
6 C
Amsterdam
0
(0)

Formule1 Wereldkampioen Max Verstappen dreigt met vertrek bij Red Bull

lees ook ...

Suriname wint laatste groepswedstrijd in Nicaraqua

De Nationale zaalvoetbalselectie van Suriname die meedoet aan de Concacaf Futsal Championship  die in Nicaraqua gehouden heeft de laatste groepswedstrijd met 4-0 van Haiti gewonnen. De zaalvoet...

Formule 1 wereldkampioen Max Verstappen heeft zaterdag gedreigt te vertrekken indien werkelijk  de topman van Red Bull Helmut Marko geschorst wordt.

Zaterdag kwam een nieuw hoofdstuk boven water in de Red Bull-saga, maar dit keer was het niet Christian Horner die de aandacht trok maar de topman van Red Bull Helmut Marko. Het zit er dik in dat Marko wordt geschorst voor de volgende Grandprix. Dit ziet Max Verstappen echt niet gebeuren en heeft hij duidelijk in de media aangegeven zijn lot te verbinden aan die van Helmot Marko. Het is wel onduidelijk waarom, waarvoor Helmot Marko geschorst zal worden voor de volgende GP in Australie.

Helmut Marko, blijft zelfs geheimzinnig over de mogelijke schorsing.” Het is erg lastig om uit te leggen, uiteindelijk bepaal ik zelf wat ik ga doen. Maar er is een theoretische mogelijkheid dat er een schorsing komt. De reactie van Helmot Arko maakt de zaak nog ingewikkelder bij Red Bull.Voor wereldkampioen Max Verstappen is het duidelijk een schorsing van Helmut Marko, is voor einde tijdperk Red Bull. Ik heb een contract tot 2028 en die wil ik uitdienen, als hetniet kan of mogelijk is ben ik weg, zegt een ietswat teleurgestelde Max Verstappen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportFormule1 Wereldkampioen Max Verstappen dreigt met vertrek bij Red Bull