woensdag 21 februari 2024
32 C
Paramaribo
9 C
Amsterdam
0
(0)

Formule 1 coureur Horner beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag

lees ook ...

Zinedine Zidane mogelijke opvolger Thomas Tuchel bij Bayern ...

De Franse coach Zinedine Zidane wordt genoemd als de mogelijke opvolger van Thomas Tuchel de huidige coach van Bayern Munchen nadat de ploeg drie wedstrijden op rij verloor. Zondag verloor de ploeg...

Formule 1 coureur Christian Horner die uitkomt voor Red Bull is beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag.

Red Bull Racing is een onafhankelijk onderzoek gestart naar de beschuldigingen tegen teamleider, Christian Horner, na claims van grensoverschrijdend gedrag. Het team van Wereldkampioen Max Verstappen reageerde zeer opgeschrikt door het verhaal over Horner. De teambaas van Red Bull zou zich voornamelijk richting een speciek temalid grensoverschrijdend hebben uitgelaten. “Nadat het bedrijf op de hoogte werd gebracht van de recente beschuldigingen, startte het een onafhankelijk onderzoek.” Het bedrijf neemt deze zaken uiterst serieus en het onderzoek zal zo snel als praktisch mogelijk worden afgerond.

In een reactie op de beschuldigingen zei Horner het volgde”Ik ontken deze beweringen volledig” liet de Engelsman weten.Horner heeft een geldig succes achter de rug , waarbij Red Bull in 2023 21 van de 22 Grand Prix won. Alleen in Singapore was de Oostenrijkse renstal niet succesvol.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportFormule 1 coureur Horner beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag