zondag 14 juli 2024
30 C
Paramaribo
20.6 C
Amsterdam
0
(0)

Formule 1 Carlos Sainz zorgt voor eerste zege van Ferrari

lees ook ...

EK2024/ UEFA beslist dat Felix Zwayer toch de wedstrijd Nede...

De UEFA dacht erover na om Felix Zwayer de halve finale EK2024 wedstrijd tussen Engeland vs Nederland niet te laten fluiten vanwege een eerder incident tusen hem en Jude Bellingham in 2021. De ...

Formule 1 coureur Carlos Sainz schreef zondag geschiedenis na de Formule 1 Grand Prix van Singapore door een einde te brengen aan de lange zegereeks van Wereldkampioen Max Verstappen.

Carlos Sainz won niet alleen de Grand Prix van Singapore , maar zorgde ook voor de eerste zege van Ferrari voor 2023. In 2021 won Ferrari voor het laatst een Grand Prix en die van Oostenrijk. Twee weken geleden maakte Sainz in Monza al indruk en voelde zondag in de slotfase nog de hete adem van de jagende Mercedes- coureurs George Russel en Lewis Hamilton in zijn nek. Hamilton eindigde de race als vierde en Wereldkampioen  Max Verstappen eindigde op de 5de plaats, geen probleem want Max Verstappen blijft op de 1ste plaats op de wereldranglijst. ” Alles liep vanaf het begin erg tegen ” zei Verstappen. Dus ben ik tevreden met de 5de plek.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportFormule 1 Carlos Sainz zorgt voor eerste zege van Ferrari