maandag 22 april 2024
25 C
Paramaribo
7.5 C
Amsterdam
0
(0)

Fluminense wint voor het eerst in clubgeschiedenis de Recopa

lees ook ...

Makato Hasebe kondigt pensioen in de voetballerij aan

De 40-jarige Japanner Makato Hasebe die uitkomt voor de Duitse club Eintracht Frankfurt heeft aangegeven aan het eind van het seizoen een punt te zetten achter zijn actieve voetbalcarriere. " I...

De Braziliaanse club Fluminense heeft donderdagavond voor het eerst in hun clubgeschiedenis de Recopa Sudamericana gewonnen door de 2-0 overwinning op LDU Quito.

Donderdag was een belangrijke dag voor de Braziliaanse club Fluminense want ze wonnen voor het in hun clubgeschiedenis de Recopa Sudamericana. In het bekende Maracana stadion werd er met 2-0 gewonnen van LDU Quito uit Ecuador. In Ecaudor wist de ploeg van LDU Quito de 1ste wedstrijd met 1-0 te winnen.

Donderdagavond  opende Jhon Arias in een bomvol Maracana stadion de score voor de bekende Flu uit een fraaie kopbal.LDU Quito, in oktober het vorig jaar nog winnaar van de Copa Sudamericana probeerde de gelijkmaker te soren maar die kam helaas niet. Integendeel was het Flu die hun voorsprong vergrootte en de stand op 2-0 bracht.Het was dezelfde Arias, die middels een goed gekomen penalty de stand op 2-0 bracht voor Flu, wat later ook de eindstand zou blijken.Het is de 1ste keer in de clubgeschiedenis dat Fluminense beslag weet te leggen op de Recopa Sudamericana.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportFluminense wint voor het eerst in clubgeschiedenis de Recopa