maandag 22 april 2024
25 C
Paramaribo
7.5 C
Amsterdam
3
(2)

Florentino Perez bevestigt komst Mbappe naar Real Madrid

lees ook ...

”Championsleague is gemaakt voor Real Madrid” sc...

De Spaanse kranten stonden er donderdag vol van over de uitschakeling van Manchester City door de ploeg van Real Madrid in de kwartfinale van de Championsleague. " Real Madrid sterft nooit, Champio...

Real Madrid president Florentino Perez heeft zaterdagmorgen aan de spelers groep verteld dat komend seizoen Kylian Mbappe voor Real Madrid zal uitkomen.

De 25-jarige Franse international Kylian Mbappe heeft de afgelopen dagen aan PSG verteld dat hij zijn contract niet zal verlangen en aan het eind van het seizoen transfervrij zal vertrekken.Mbappe wordt al een tijdje gelinkt aan Real Madrid maar nu schijnt het dat partijen elkaar hebben gevonden.Terwijl Real Madrid aangeeft zeker te zijn van de komst van de Franse international zijn Arsenal en Liverpool geinteresseerd in de diensten van Kylian Mbappe.Arteta, de coach van Arsenal heeft zelfs aangegeven het geweldig te zullen vinden mocht Mbappe inderdaad voor Arsenal kiezen.

Het is PSG de afgelopen jaren niet gelukt om de Championsleague beker te winnen ondanks het aantrekken  toen van Lionel Messi, Neymar Jr. Mbappe wil ook een keer de beker met de grote oren winnen en die mogelijkheid bestaat alleen bij een club als Real Madrid, die 14 keer al winnaar is geworden van de Championsleague.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportFlorentino Perez bevestigt komst Mbappe naar Real Madrid