zondag 3 december 2023
31.6 C
Paramaribo
1.1 C
Amsterdam
0
(0)

Finale Copa Sudamericana wordt waar spektakel

lees ook ...

NBA Achtste overwinning op rij voor Orlando Magic

Orlando Magic heeft woensdagavond de achtste overwinning op rij geboekt in de NBA competitie na de 139-120 overwinning op de Washington Wizards. De Duitser Franz Wagner scoorde de meeste punten bij...

Zaterdagavond wordt in het Uruguayaanse stadion Domingo Burgeno Miguel de finale van de Copa Sudamericana gespeeld tussen het Braziliaanse Fortaleza en LDU Quito uit Ecuador.

De Copa Sudamericana is de Zuid- Amerikaanse versie van de Europa League.Het belooft een hete en aanvallende strijd te worden in het Uruguayaanse stadion Domingo Burgeno Miguel tussen Fortaleza van Brazilie en LDU Quito uit Ecuador. Fortaleza is de huidige nummer 9 van de Braziliaanse competitie. De ploeg steekt niet in hun beste vorm, want de verloren de afgelopen 2 wedstijden in de competitie, maar toch zal rekening gehouden moeten worden met de ploeg, vooral na de overwinning op Corinthians in de halve finale. Quito staat momenteel 2de in de competitie van Ecuador en is na 5 wedstrijden nog steeds ongeslagen.In 2008 won de ploeg de Copa Libertadores en daarna de Copa Sudamericana.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportFinale Copa Sudamericana wordt waar spektakel