woensdag 21 februari 2024
32 C
Paramaribo
9 C
Amsterdam
0
(0)

FIFA26 Loting Suriname in Poule F met onder andere El Salvador

lees ook ...

Barcelona kiest Roberto De Zerbi als vervanger van Xavi Hern...

Club President Juan Laporta en Technisch Direkteur Deco van FC Barcelona hebben zaterdagochtend aangegeven dat de huidige coach van de Engelse club Brighton het komend seizoen het roer zal overnemen b...

De Nationale voetbalselectie selectie van Suriname (NATIO) is na de loting van de FIFA donderdag geplaatst samen met El Salvador, Puerto Rico en St. Vincent.

Donderdag hebben we in Zurich, Zwitserland de loting van de FIFA 26 WK kwalificatie wedstrijden betreffende de Concacaf zone. Suriname  zit na de Loting samen in poule F met El Salvador, Puerto Rico, St. Vincent/ Grenadies en de winner play off 1. De eerste wedstrijden worden in de maand juni gespeeld. Het is te hopen dat Suriname heel binnenkort een nieuwe bondscoach presenteert, zodat we een goede voorbereiding hebben richting de WK kwalificatie wedstrijden. Want het is belachelijk te noemen dat er een loting plaats vind en NATIO niet over een bondscoach beschikt.

Canada, Mexico en USA doen niet mee met de kwalificatie- ronde omdat ze reeds geplaatst zijn als organiserend land van WK2026.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportFIFA26 Loting Suriname in Poule F met onder andere El Salvador