dinsdag 25 juni 2024
23.3 C
Paramaribo
24.3 C
Amsterdam
0
(0)

FIFA start onderzoek naar wangedrag Spaanse voorzitter

lees ook ...

NBA Finals/ Boston Celtic vestigd record met achttiende NBA ...

De achttiende titel in de NBA is binnen voor Boston Celtics door Game 5met 106-88 te winnen van de Dallas Mavericks en daardoor de Best of seven serie af te sluiten met een 4-1 stand. Geen enke...

De FIFA is een onderzoek gestart naar aanleiding van het wangedrag van de voorzitter van de Spaanse voetbalbond nadat  Luis Rubiales tijdens de prijsuitreiking de speelster Jennifer Hermoso op de mond kuste.

De FIFA maakte donderdagochtend in een officieel statement bekend stappen te gaan ondernemen tegen het wangedrag van Rubiales tijdens de prijsuitreiking van de finale van het vrouwen WK2023 in Australie. Rubiales liet zich zodanig gaan dt hij Jennifer Hermoso een innige kus gaf. De disciplinaire commissie heeft Rubiales donderdagochtend op de hoogte gesteld dat er een disciplinaire procedure tegen hem is geopend op grond van de gebeurtenissen op 20 augustus 2023 tijdens  de finale van het WK voor vrouwen in Australie.

Sinds de gebeurtenissen  op 20vaugustus ligt Rubiales behoorlijk onder vuur. Hermoso heeft alter aangegeven het voorval als zeer vervelend te hebbn ervaren, waarna later ook de voorzitter van de vrouwenvoetbalvakbond Tamara Ramos hem betichtte van wangedrag. ” Hij stelde vragen zoals welke kleur ondergoed ik droeg” vertelde ze in een radio- interview. Rubiales heeft inmiddels zijn excuses aangeboden voor zijn wangedrag.

 

 

 

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportFIFA start onderzoek naar wangedrag Spaanse voorzitter