woensdag 24 juli 2024
28 C
Paramaribo
19.5 C
Amsterdam
0
(0)

FIFA schorst voorzitter Spaanse voetbalbond

lees ook ...

SML/ Intermoengotape behoud zicht op vierde plek play-offs...

De ploeg van Intermengotapoe heeft na het bedanken van trainer Jesron Jeroe de draad weer opgepakt en won het fgelopen weekend overtuigend met 6-0 van Leo- Victor. Spelers en de rest van de staf va...

De tuchtcommissie van de FIFA heeft Luis Rubiales de voorzitter van de Spaanse voetbalbond voor 90 dagen geschorst dit naar aanleiding van zijn wangedrag tijdens de prijsuitreiking van de finale van WK2023 vrouwenvoetbal.

De FIFA heeft alvast gemeend Rubiales een schorsing van 90 dagen op te leggen in afwachting van het onderzoek naar zijn kus aan de middenveldster Jennifer Hermoso van de Spaanse selectie op 20 augustus tijdens de prijsuitreiking van de finale van WK 2023 vrouwen voetbal. Opvallend is wel dat de bekendmaking van de schorsing komt kort nadat de Spaanse voetbalbond had aangegeven juridische stappen te zullen nemen tegen Hermoso omdat de bond vindt dat ze gelogen heeft over de kus.Feit is dat  Rubiales gedurende de 90 dagen schorsing geen handelingen maak plegen als voorzitter van de Spaanse voetbalbond.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportFIFA schorst voorzitter Spaanse voetbalbond