woensdag 6 december 2023
23.9 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
0
(0)

FIFA ondervindt tegenstand over besluit WK2034 in Saoedi Arabie

lees ook ...

NBA Boston Celtic voorkomt op het nippertje eerste thuis ned...

In de NBA competitie kon de ploeg van de Boston Celtic vrijdagavond aan een eerste thuisnederlaag ontsnappen tegen de Philadelphia 76ers. De koploper in de Eastern Conference versloeg de 76ers met ...

Het besluit van de FIFA (Wereldvoetbal organisatie) om na de terugtrekking van Australie het WK2034 toe te wijzen aan Saoedi- Arabie is niet in goede aarde gevallen bij enkele landen.

” Het laatste woord hierover is nog niet gezegd” was de reactie vanuit enkele landen die niet happy zijn met de aanwijzing van de FIFA om het Wereldkampioenschapvoetbal toe te wijzen aan Saoedi- Arabie. Als tegenstand werd opgeworpen dat er geen presvrijheid is in Saoedi- Arabie, de rechten van de vrouw zijn niet gewaarborgd en ook is Saoedi- Arabie tegen de relaties tussen man en man en vrouw en vrouw.De Organisatie van LBGT heeft duidelijk aan de FIFA aangegeven absoluut tegen te zijn dat Saoedi- Arabie het WK van 2034 organiseert.De FIFA stelt zich op het standpunt dat dinsdag de laatste dag was waarop landen konden in op de kandidatuur van Saoedi- Arabie.Australie heeft zich teruggetrokken dus er was maar 1 kandidaat. We weten allemaaldat FIFA geld is en geld is FIFA.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportFIFA ondervindt tegenstand over besluit WK2034 in Saoedi Arabie