woensdag 24 juli 2024
31 C
Paramaribo
17.4 C
Amsterdam
0
(0)

FIFA legt AL Nassr spelers verbod op

lees ook ...

Premier League/ Kevin de Bruyne vertrekt na negen jaar bij M...

De 33-jarige Belgische internationa en speler van Manchester City kiest na negen jaren in de Premier League voetbal voor een nieuwe uitdaging in Saudi- Arabie. Kevin de Bruyne heeft na 9 jaar b...

De club uit Saoedi Arabie  AL Nassr mag tot nader order geen spelers meer registreren dit heeft de FIFA bepaald naar aanleiding van het gesjoemel van AL Nassr in de deal met Leceister City over aanvaller Admed Musa.

Al Nassr mag in ieder geval de komende weken geen spelers aantrekken. FIFA heeft de club uit Saoedi – Arabie die straf opgelegd voor het gesjoemel in de deal met Leicester City  aanvaller Admed Musa. AL Nassr heef de overeengekomen bonussen nog niet  betaald aan Leister City.

Musa speelde tussen 2018 en 2020 voor AL Nassr en in die periode activeerde hij 460.000 euro aan bonussen,  helaas zijn die nog altijd niet betaald, terwijl het internationale sporttribunaal  CAS Leicester City in het gelijk heeft gesteld. Zodra AL Nassr het verschuldigd bedrag overmaakt naar Leicester City wordt de straf door FIFA opgelegd direct opgeheven.  AL Nassr is de poeg van  Cirstiano Ronaldo.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportFIFA legt AL Nassr spelers verbod op