zaterdag 30 september 2023
26.6 C
Paramaribo
18.8 C
Amsterdam
0
(0)

FIFA legt AL Nassr spelers verbod op

lees ook ...

Pier Eringa stapt op als voorzitter van de RVC van Ajax

Het bestuur van Ajax heeft woensdagochtend in een persbericht aangegeven dat  Pier Eringa besloten heeft zich terug te trekken als voorzitter van de Raad van Commissarissen (RVC) van Ajax en wel ingaa...

De club uit Saoedi Arabie  AL Nassr mag tot nader order geen spelers meer registreren dit heeft de FIFA bepaald naar aanleiding van het gesjoemel van AL Nassr in de deal met Leceister City over aanvaller Admed Musa.

Al Nassr mag in ieder geval de komende weken geen spelers aantrekken. FIFA heeft de club uit Saoedi – Arabie die straf opgelegd voor het gesjoemel in de deal met Leicester City  aanvaller Admed Musa. AL Nassr heef de overeengekomen bonussen nog niet  betaald aan Leister City.

Musa speelde tussen 2018 en 2020 voor AL Nassr en in die periode activeerde hij 460.000 euro aan bonussen,  helaas zijn die nog altijd niet betaald, terwijl het internationale sporttribunaal  CAS Leicester City in het gelijk heeft gesteld. Zodra AL Nassr het verschuldigd bedrag overmaakt naar Leicester City wordt de straf door FIFA opgelegd direct opgeheven.  AL Nassr is de poeg van  Cirstiano Ronaldo.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportFIFA legt AL Nassr spelers verbod op