woensdag 21 februari 2024
32 C
Paramaribo
9 C
Amsterdam
0
(0)

Feyenoord wint maar verliest keeper Bijlow vanwege een blessure

lees ook ...

Neymar Jr hervat trainingen in Saudi- Arabie

6De 32-jarige Braziliaanse international Neymar Jr die herstellende is van zijn ACL blessure heeft de afgelopen dagen de trainingen bij zijn club hervat. De speler van Al- Hilal is oktober het ...

Feyenoord  hield zondag aan de overwinning op AZ een zure nasmaakt over na de blessure van doelverdediger Justin Bijlov.

Feyenoord moest reeds in de 1ste helft afscheid nemen van doelverdiger Justin Bijlow die opnieuw geblesseerd raakte en dit keer reeds in de 1ste helft.” Het is voor hem een persoonlijk drama ” zegt coach Arne Slot. In 1ste instantie had Slot het niet door dat Bijlow geblesseerd geraakt was na de pass op Hartman. ” Toen hij ging liggen was mijn 1ste gedachte er is zeker iets op het ved gegooid. Ik had niet de perceptie dat het een blessure zou zijn. Maar dan zie je het en dan is het een persoonlijk drama. Toen de blessure behandeling telang duurde, zag ik pas dat het ernstig was” geeft trainer Slot aan na de wedstrijd.

Feyenoord won ondanks de zware blessure van Bijlow de wedstrijd met 1-0 van AZ Alkmaar. Reeds in de 6de minuut van de 1ste helft was het Mats Wieffer, wat later zou blijken het gouden doelpunt scoorde. Feyenoord begon de wedstrijd heel agressief en dat leidde ook tot een vroeg doelpunt. AZ Alkmaar probeerde het daarna met wat vlotte combinaties om achter de verdediging van Feyenoord te komen maar dat lukte helaas niet, waardoor Feyenoord verdient de 3 belangrijke punten pakte.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportFeyenoord wint maar verliest keeper Bijlow vanwege een blessure