vrijdag 31 maart 2023
32 C
Paramaribo
10.3 C
Amsterdam
0
(0)

Feyenoord wint door late goal van AZ in de Eredivisie

lees ook ...

Power event in de Ismay van Wilgen sporthal georganiseerd

Stichting Ultimate Power & Strength heeft in samenwerking met het ministerie van Defensie op 25 maart een Power Event georganiseerd in de Ismay van Wilgen Sporthal.  Minister Krishnakoemarie Matho...

De topper in de Eredivisie zaterdagmiddag in de Eredivisie eindigde in een 2-1 overwinning voor Feyenoord door een late doelpunt van Marcus Pederson. Aan het spel van Feyenoord in de beginfase van de wedstrijd was het duidelijk dat de ploeg van trainer Arne Slot het veld opgekomen was met een duidelijke opdracht.

De bedoeling was om zo vroeg mogelijk een doelpunt te scoren en zo de ploeg van AZ gelijk uit hun ritme te halen, maar de Alkmaarders lieten zich echter niet uit hun doen brengen en bleven rustig hun eigen spel spelen. Ongeveer na 20 minuten spelen kopte Dilrosun van Feyenoord in eigen doel na een corner van Jesper Karlsson.

AZ nam hierdoor een 1-0 voorsprong, maar kort voor rust scoorde  Feyenoord toch nog de gelijkmaker via de benen van de Iraanse international Jahanbakhsh. Ook in de 2de helft was het de ploeg van Feyenoord die het spel dicteerde, maar toch zou het een minuut voor het einde duren voordat trainer Slot en zijn spelers konden juichen. Het was  Marcus Pederson, die het winnende doelpunt op zijn naam bracht.

Een verdiende overwinning van Feyenoord richting de titelstrijd in de Eredivisie. Feyenoord 2- AZ 1.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportFeyenoord wint door late goal van AZ in de Eredivisie