woensdag 21 februari 2024
32 C
Paramaribo
9 C
Amsterdam
5
(1)

Feyenoord uitgeschakeld in Championsleague

lees ook ...

Barcelona kiest Roberto De Zerbi als vervanger van Xavi Hern...

Club President Juan Laporta en Technisch Direkteur Deco van FC Barcelona hebben zaterdagochtend aangegeven dat de huidige coach van de Engelse club Brighton het komend seizoen het roer zal overnemen b...

De Nederlandse club Feyenoord is dinsdag uitgeschakeld in de Championsleague door de 1-3 nederlaag tegen de Spaanse club Atletico Madrid.

Feyenoord verloor dinsdag in de groepsfase van Championsleague met 1-3 van Atletico Madrid. Door de nederlaag is de Rotterdamse club uitgeschakeld voor verder deelname aan de Championsleague.Door de overwinning van Lazio Roma op Celtic moest Feyenoord winnen van Atletico Madrid o nog een serieuze kans te maken om de volgende ronde te halen.De 1ste wedstrijd tussen deze ploegen werd gewonnen door Atletico Madrid met 3-2

Het was Feyenoord die via een own goal Atletico Madrid hielp aan een 1-0 voorsprong. Feyenoord was na een openingstreffer even de weg kwijt. Feyenoord kreeg daarna wel enkele kansen maar die werden niet benut.

In de 2de helft was het Atletico Madrid die via een wereldgoal van Mario Hermoso op 2-0 kwam en daarmee was de uitschakeling van Feyenoord al een feit.Memphis Depay mocht van Coach Diego Simeone invallen in de Kuip.Feyenoord kreeg nog de gelegenheid om een tegen doelpunt,maar niet voldoende om tenminste een gelijkspel uit de bus te halen, integendeel scoorde Atletico Madrid  nog een 3de doelpunt en bepaalde zo de eindstand op Atletico Madrid 3 en Feyenoord 1. Atletico Madrid en Lazio Roma gaan over in Groep E. Feyenoord is verwezen naar de Europa League.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportFeyenoord uitgeschakeld in Championsleague