9.5 C
0
(0)

Feyenoord naar de achtste finale van de Europaleague

De Nationale zaalvoetbalselectie van Suriname die meedoet aan de Concacaf Futsal Championship  die in Nicaraqua gehouden heeft de laatste groepswedstrijd met 4-0 van Haiti gewonnen. De zaalvoet...

Feyenoord won donderdagmiddag met 1-0 van de Italiaanse club Lazio Roma goed genoeg om de achtste finale van de Europaleague te halen

De Rotterdammers wonnen in eigen huis met 1-0 van Lazio Roma door een doelpunt van Santiago Giminez.Doordat FC Midtjyland op eigen veld met 2-0 wist te winnen van Sturn Graz, eindigt de ploeg van trainer Arne Slot als 1ste in Groep F. Feyenoord begon erg moeizaam aan de wedstrijd. Lazio had heel vroeg aan een 1-0 voorsprong kunnen komen na een blunder van David Hancko, gelukkig wist hij de opgelegde kans niet te benutten.De ruststand was 0-0.Het was  Santiago Gimenez die in de 2de helft kwam invallen, want precies na een minuut spelen bezorgde hij Feyenoord het gouden en verlossende doelpunt.Ook PSV en AZ wisten zich te plaatsen voor de volgende ronde van de Europaleague door hun wedstrijd te winnen.