woensdag 29 november 2023
26.6 C
Paramaribo
3.3 C
Amsterdam
0
(0)

Feyenoord maakt het karweitje tegen Ajax af

lees ook ...

Frenkie de Jong voor het eerst vader geworden

De 26-jarige middenvelder van Barcelona en de Nationale selectie van Nederland  Frenkie de Jong is dinsdag 21 november vader geworden van een flinke jongen. Frenkie de Jong ontbrak dinsdag op de tr...

De resterende 35 minuten van de klassieker tussen Ajax en Feyenoord werd woensdag afgewerkt en Feyenoord kwam nog een keer tot scoren dus werd de uiteindelijke eindstand 4-0 voor Feyenoord.

Al na 3,5 minuut spelen scoorde Feyenoord het 4de doelpunt gescoord door de Mexicaan Santiago Gimenez, die daarmee zijn hattrick compleet maakte. Afgelopen zondag scoorde hij ookal 2 keer in de wedstrijd.De KNVB had besloten dat de resterende minuten woensdag gespeeld moesten worden. Ajax had daar wat moeite mee omdat in principe de wedstrijd Ajax vs Volendam gespeeld zou moeten worden. Zowel Ajax en Volendam deden water in hun wijn waardoor de resterende speelminuten van Ajax vs Feyenoord afgewerkt kon worden.De resterende minuten werd zonder publiek gespeeld, die wel buiten het stadion aanwezig was. Door de zege van Feyenoord komen ze op 14 punten uit 6 wedstrijden. Terwijl Ajax erg teleurstellend momenteel op de 14 de plaats staat met 5 punten uit 5 wedstrijden. Zeer slechte start voor een topclub als Ajax.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportFeyenoord maakt het karweitje tegen Ajax af