9.8 C
5
(2)

Feyenoord en Ajax spelen gelijk in klassieker

De bondscoach van Curacao Dick Advocaat is zeer tevreden over de resultaten die zijn geboekt tijdens het trainingskamp van de selectie van Curacao in Turkije . De selectie van Curacao won de eerste...

Het was sfeervol in de Kuip, alle ingrediënten waren aanwezig om er een spannende  wedstrijd van te maken. Toen de spelers het veld op kwamen waren er flinke knallen van vuurwerk te horen en er werd gezwaaid met groene en witte vlaggen. Een indrukwekkend geheel. De spelers werden geïnspireerd om er een mooie wedstrijd van te maken in een volle Kuip.

Feyenoord begon goed aan de wedstrijd door Ajax meteen onder druk te zetten. De Ajaxcieden pareerde de aanvallen van de Rottendammers. Het spel ging over en weer, toch was het Feyenoord die door een mooie afstandschot van Igor Paixaou de 1-0 scoorde. Hij bracht hiermee Feyenoord op een verdiende voorsprong, dit was tevens ook de ruststand.

Tweede helft vocht Ajax zich goed terug in de wedstrijd. Goede acties van Steven Bergwijn die na rust in het veld kwam. Mede door een actie van Bergwijn kwam Ajax op de 1-1. Het was een leuke wedstrijd om te zien. Gezien de gehele wedstrijd was het gelijkspel een terechte uitslag.