donderdag 13 juni 2024
25 C
Paramaribo
17.1 C
Amsterdam
0
(0)

Feyenoord een stap dichterbij kampioenschap

lees ook ...

Roland Garros/ Carlos Alcaraz voor het eerst in finale Frans...

Carlos Alcaraz heeft zich vrijdagavond voor het eerst plaatst voor de finale van Roland Garros  ten koste van Jannik Sinner. Het is voor het eerst dat de Spanjaard die eindstrijd gaat spelen. A...

Feyenoord heeft  zondag na de 3-1 overwinning op FC Utrecht een stap dichterbij gezet om het kampioenschap in de Eredivisie.

In de kuip liet de ploeg van Feyenoord  zien dat zij de uitschakeling in de  Europaleague door AS Roma achter zich te hebben gezet en dat hun focus volledig  gericht is op het  halen van het kampioenschap in de Eredivisie,  met goed voetbal zowel in de 1ste als 2de helft  maakte  Feyenoord  duidelijk het verschil uit in de wedstrijd. Bondscoach Ronald Koeman  gunt Feyenoord het kampioenschap,  ze hebben een goed team en zijn gegroeid gaande de competitie.

PSV  verwijst Ajax naar de derde plek

De ploeg van PSV  heeft in huis  Ajax verwezen naar de 3de plek na de 3-0  overwinning zondag en gaf hiermee aan te strijden voor de 2de plek, daar het kampioenschapinde Eredivisie  zo goed als zeker is weggelegd voor  de  ploeg van Feyenoord. De wedstrijd werd welliswaar even stopgezet omdat een supporter van  PSV bier had gegooid naar Steven Bergwijn van Ajax, gelukkig  werd Bergwijn niet geraakt.Na ongeveer 15 minuten werd de wedstrijd  hervat  en kon PSV  de zaak afmaken en won verdient de wedstrijd  met 3-0.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportFeyenoord een stap dichterbij kampioenschap